Konkurs i Program Doradztwa Konsumenckiego
"Laur Eksperta"

Zdobądź znak jakości dla produktów i usług przyznawany przez Kapitułę złożoną z naukowców najbardziej prestiżowych polskich uczelni

Laur Eksperta

Jak przystąpić?

W celu zgłoszenia udziału w 7. edycji Konkursu „Laur Eksperta” konieczne jest przesłanie do Organizatora Konkursu wypełnionego zgłoszenia oraz ankiety konkursowej – do pobrania poniżej.
 
ZGŁOSZENIE I KWESTIONARIUSZ KONKURSOWY - POBIERZ
 
Termin nadsyłania zgłoszeń: do 18 lutego 2022 roku (piątek).
 
Zgłoszenie i ankietę prosimy przesłać drogą elektroniczną (mailową) oraz pocztą tradycyjną (liczy się data nadania przesyłki) na adresy: ankieta@laur-konkurs.pl oraz Quality Institute, ul. Wolnego 4/200, 40-857 Katowice.

Aplikacje konkursowe ocenimy w terminie do 30 marca 2022 r.  Gala Finałowa Konkursu, połączona z wręczeniem Nagród i promocją Laureatów, planowana jest w drugiej połowie kwietnia 2022 r. w zabytkowych murach Pałacu Radziwiłłów w Krakowie.
 
Dodatkowe informacje:  tel. /32/ 704 60 63, tel. kom. 517 765 212; e-mail: ankieta@laur-konkurs.pl

Laur Eksperta
Laur Eksperta

Jak przystąpić?

W celu zgłoszenia udziału w 7. edycji Konkursu „Laur Eksperta” konieczne jest przesłanie do Organizatora Konkursu wypełnionego zgłoszenia oraz ankiety konkursowej – do pobrania poniżej.
 
ZGŁOSZENIE I KWESTIONARIUSZ KONKURSOWY - POBIERZ
 
Termin nadsyłania zgłoszeń: do 18 lutego 2022 roku (piątek).
 
Zgłoszenie i ankietę prosimy przesłać drogą elektroniczną (mailową) oraz pocztą tradycyjną (liczy się data nadania przesyłki) na adresy: ankieta@laur-konkurs.pl oraz Quality Institute, ul. Wolnego 4/200, 40-857 Katowice.

Aplikacje konkursowe ocenimy w terminie do 30 marca 2022 r.  Gala Finałowa Konkursu, połączona z wręczeniem Nagród i promocją Laureatów, planowana jest w drugiej połowie kwietnia 2022 r. w zabytkowych murach Pałacu Radziwiłłów w Krakowie.
 
Dodatkowe informacje:  tel. /32/ 704 60 63, tel. kom. 517 765 212; e-mail: ankieta@laur-konkurs.pl

Pobierz Regulamin Konkursu

Pobierz zgłoszenie do konkursu

.

.